Грандиозното събитие е насрочено за 26 ноeмври. На тази дата

...
 Грандиозното събитие е насрочено за 26 ноeмври. На тази дата
Коментари Харесай

Ще има ли сватба Лоренцо? Софи Маринова вдигна завесата

 Грандиозното събитие е планувано за 26 ноeмври. На тази дата Лоренцо ще мине под венчило с годеницата си Мария. Уредено е към този момент всичко за сватбата, която ще се състои в най-тузарския регион на Етрополе. От там са родом и булката, и младоженецът.

Цял хотел е запазен за Лоренцо. Булката от дълго време се е спряла на рокля, с която ще каже „ Да “.

Типично по ромски, събитието ще бъде 3 дни. Всички фолквеличия са поканени – Преслава и Константин са ВИП-гости. Софка е дала обещание героичен ваучър, за който ще се приказва години наред.

Припомняме, че някои объркаха годежа на Лоренцо със женитба. Всички ще питат по какъв начин ли ще наподобява същинското събитие.

40 дни след кончината на татко си Софи откри сили да се върне към обичаното си занятие, а точно пеенето. Тя бе прекратила всичките си изяви за неустановен интервал от време, с цел да може да скърби.

От 19 ноември стартират участията на звездата, като първото ще е в Сливен. Оттам насетне програмата е запълнена до краен лимит. Тя е една от най-исканите изпълнителки и има участия всеки ден. Така е, трябват пари да ожени синчето.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР